Font

hw & sw

Výběr jazyka

cs / en

 

HP ProBook 4530s je mobilní pevnost

Nový HP ProBook 4530s už několik týdnů zdobí výkladní skříně elektro prodejen. Přesto je to pořád žhavá novinka. HP si drží dobré renomé předchozího typu. Navíc dále rozvíjí všechny dřívější kvality. 

U HP jsme zvyklí na špičkové parametry notebooků. Podívejme se, co si pro nás HP přichystalo ve své v řadě HP ProBook 4530s.

Ochrana uvnitř i zvenku

Ve světě kontinuálního připojení k internetu je bezpečnost až na posledním místě. Poslední řada 4530s má bezpečnostní systém, který chrání všechna data ukrytá před zraky neautorizovaných uživatelů. Čtečky otisků prstů a technologie rozpoznávání obličeje (HP Face recognition) dokonale zabezpečí přístroj před každým. Notebook nemá prakticky žádný smysl ukrást. Veškerá citlivá data tak zůstanou v bezpečí a celý systém je nepřístupný.

Slovy kulinářských mistrů, novinka HP ProBook 4530s je skutečná chuťovka. Vzhled je podle nezávislých odborníků skutečně na hranici dokonalosti. Povrch a vůbec celý vzhled ProBooku nelze prakticky kritizovat. Design je jedním slovem elegantní. Tělo je z broušeného hliníku je prostě dokonalé. HP se tak řadí mezi elitní výrobce špičkových notebooků či ultrabooků. Vše podtrhují kompaktní rozměry.

Výkon i rychlost

To ale není všechno, co si pro své zákazníky společnost HP market přichystala v novém modelu HP ProBook 4530s. Asi nejzajímavější je poměr ceny a výkonu. Model je určen především pro menší firmy. S nadstandardním výkonem spolehlivě zastane veškerou kancelářskou práci včetně práce s multimédii, prezentací i rychlé přístupu na internet.

Antireflexní displej s HD rozlišením a velikostí 15,6 palce znamená dokonalou vizuální podívanou v kanceláři i při sledování filmů. HP ProBook 4530s pracuje velmi potichu. Technologie z 2. generace Intel® Core™ zaručuje velký výkon procesoru, který podporuje možnost osazení až 8 GB paměti. 750GB disk zajistí dostatek úložného prostoru i pro náročné pracovní projekty jako je například střih videa nebo práce s animací.

Nový HP ProBook 4530s je notebookem profesionálů. Celá řada vychytávek vám zpříjemní každodenní práci. Díky tomuto modelu HP drží krok se špičkovými výrobci profesionálních notebooků z celého světa. Zůstat věrný značce HP se tedy vyplatí.