Font 80 :: 2/2005 :: téma: Pet food
název článku |
charakteristika |
číslo strany |
Pavel Lukšan |
rozhovor s designérem ze studia Elements ds |
4 – 7 |
Publicis |
o novinkách v komunikační agentuře, patřící pod Publicis Worldwide, jsme hovořili s kreativním ředitelem Tomášem Kopečným |
8 – 11 |
Peacock |
dlouholetý člen AKA se sídlem v Náchodě představuje své klienty a kampaně, zejména z oblasti pet food |
12 – 13 |
T.O.T.T. |
ilustrace švýcarského grafika Thomase Otta |
14 – 15 |
Prezentace studentů VŠUP |
Roman Černohous, písmo Component |
18 – 19 |
Krásná kniha |
výsledky tohoto ročníku |
20 – 21 |
Etapes |
rozhovor s redaktory francouzského časopisu specializovaného na grafický design |
22 – 23 |
Corporate pet food |
pohled do komunikační strategie výrobců stravy pro domácí mazlíčky |
24 – 27 |
Vafo Praha |
rozhovor o grafickém zpracování pet food obalů |
28 – 29 |
Loga pet food |
pravidelná rubrika s hodnocením značek |
30 – 31 |
Formata |
ukázka písma se zasvěceným komentářem O. Karlase |
32 – 33 |
Karlovy Vary |
o výstavě studentů ze střední průmyslové školy keramické |
35 |
Reklama/Polygraf |
evropský veletrh signmakingu v roce 2005 |
36 – 39 |
Století inovace |
100 let od založení firmy 3M |
41 – 42 |
Dynamizace signmakingového trhu |
česká signmakingová scéna z pohledu technologií |
45 |
Océ OpenHouse v Poingu |
každoroční světové představení tiskových technologií Océ |
46 |
Metodika testování monitorů |
nové postupy pro uživatelské testy monitorů |
48 |
Respekt |
nový design týdeníku Respekt |
49 |
Kříž s křížem |
symbolika kříže ve filozofickém i dějinném průřezu |
50 – 53 |
Adobe Acrobat 7.0 |
aktuální verze nepostradatelného softwaru pro grafiky |
54 – 55 |
Reflexe grafického designu |
Markéta Hanzalová o publicistice v grafickém designu |
56 |
Trendy v současném web designu 1 |
první díl seriálu o současných přístupech v tvorbě webu |
58 – 59 |
Dotační krok za krokem |
změna tvaru mince v kapku |
60 – 61 |
Adresář signmakingu |
seznamy firem – výrobců i dodavatelů v oboru |
62 – 63 |
Ve zkratce |
oblíbená rubrika s krátkými zprávami |
64 – 66 |