Font 161 :: 5/2018 :: téma: Restaurace
název článku |
charakteristika |
číslo strany |
Karel Cettl |
paleontolog, ilustrátor a kreslíř vytváří kromě odborné ilustrace též komiksy, storyboardy či interiérové malby |
4 – 11 |
Konference AtypI Antverpy 2018 |
tématem letošního 62. ročníku typografické konference bylo Dědictví |
12 – 13 |
Aleš Otýpka |
fotograf se zaměřením na foodstyling, fotografie jídla na míru a obalový design |
14 – 17 |
Baba 1932 |
vítězem jednokolového výběrového řízení na logo a vizuální styl projektu Baba 1932 se stal Jan Šabach |
18 – 21 |
Model Young package 2018 |
výsledky tradiční mezinárodní soutěže kreativních obalů, letos na téma Coffee Mania |
22 – 23 |
Knihy z nakladatelství Sevruga |
kuchařské knihy a tým, který stojí za jejich vznikem |
24 – 25 |
Corporate: restaurace |
vizuální styl zahraničních i tuzemských restaurací |
26 – 33 |
Ambiente |
restaurační síť Ambiente dlouhodobě spolupracuje se Studiem Najbrt |
34 – 35 |
Jídelní lístky |
jedna z nejdůležitějších grafických zakázek pro restaurace |
36 – 39 |
Loga českých restaurací |
tradiční rubrika s hodnocením značek |
40 – 41 |
URW Berling |
pravidelné ukázky písem |
42 – 43 |
Vinyly, filmy, interiérové tapety |
moderní tiskové materiály v současnosti čítají stovky druhů |
44 |
Polygrafie 2018 |
tradiční anketa mapuje aktuální vývoj v polygrafickém průmyslu |
46 – 47 |
Podzimní novinky Eizo |
nová revoluční koncepce monitorů Eizo mění pohled na kalibraci monitorů |
48 |
Antalis výrazně rozšiřuje svou nabídku kreativních papírů |
novinky z produkce Arjowiggins Creative Papers |
50 |
Mlsná koza |
pojednání Michala Weina o fenoménu kozy ve znacích a logotypech |
52 – 55 |
Newspaper Design |
publikace z nakladatelství Gestalten |
56 |
Affinity |
výkonné kreativní nástroje za skvělou cenu |
58 – 61 |
Ve zkratce |
rubrika s aktualitami a drobnými zprávami |
62 – 66 |