Font

design

Výběr jazyka

cs / en

 

Národní cena za studentský design 2022

logotyp-uvodni

V roce 2022 soutěží práce z nejširšího spektra zahrnutého pod termínem vizuální komunikace a vizuální kultury — např. grafický design (plakáty, knihy, brožury, vizuální styly, typografie, navigační systémy, experimentální přístupy v grafickém designu, grafický design v mezioborové spolupráci aj.), užitá a reklamní fotografická tvorba vztahující se k designu, graffiti, digitální média, motion design aj. Soutěže se mohou zúčastnit studenti designu všech domácích i zahraničních univerzit, vysokých škol, vyšších odborných škol se zaměřením na design. Přihlašujte se do 30. 6. 2022!

Soutěž pod názvem Národní cena za studentský design vypisuje Design Cabinet CZ. Od roku 2018 společně s nadací SUTNAR – NADACE RADOSLAVA A ELAINE SUTNAROVÝCH, odbornými institucemi, profesionálními organizacemi a se zúčastněnými univerzitami a vysokými školami. Cílem soutěže je propojování škol a studentů designu s průmyslem, výrobními, produkčními a obchodními firmami, ateliéry a studií v ČR i v zahraničí.

Soutěží se o ocenění Národní cena za studentský design, Excelentní studentský design a Dobrý studentský design. Soutěžní práce předkládá odborným porotám odborný garant soutěže – Design Cabinet CZ. Od roku 2012 je soutěž mezinárodní pod názvem Czech International Student Design Award.


Jak přihlásit své práce viz 
průvodce.pdf

Propozice soutěže zde: propozice.pdf

 

Více na http://www.studentskydesign.cz


Komentáře k článku





Osobní údaje, které zde uvádíte, budou použity pouze pro účely této diskuze na blogu font.cz.