Font

design

Výběr jazyka

cs / en

 

Kalendáře Heavy a Pirelli 2011

Zajímavý kalendář postavený na fotografiích těžkých stavebních strojů představil fotograf André Brockschmidt. Objevte s ním kouzlo pořádných mašin a podívejte se i na nový kalendář firmy Pirelli, který naopak tradičně uctívá krásu lidského těla…

Kalendář je určen k prodeji, na webu si ale příznivci strojů ve stylu postkatastrofické sci-fi ale mohou zdarma stáhnout wall-papery. Pro zvětšení klikněte na obrázky. Více zde.

 

Novinářům, hostům a sběratelům z celého světa byla v Moskvě představena již 38. edice Kalendáře Pirelli pro rok 2011. Událost se konala v prestižním divadle Stanislavského a Němiroviče-Dančenka, které je již více než 90 let místem operních a baletních představení, která se stala součástí národního dědictví. Po nesmrtelné edici Čína 2008 Patricka Demarcheliera, Peter Beard přinesl portrét Botswany v roce 2009 a Terry Richardson zobrazil Brazílii v roce 2010, "Kalendář 2011" představuje tvořivého génia a mnohostranného umělce Karla Lagerfelda, jehož smysl pro umění a estetiku je celosvětově proslulý. Modely pojal jako antické bohy.

Zdroj: http://www.pirelli.cz/web/company/media/communication/cal-11/default.page


Komentáře k článku

21. 12. 2010 15:36 Montezuma3

hmm, Artemis




Osobní údaje, které zde uvádíte, budou použity pouze pro účely této diskuze na blogu font.cz.