Font

design

Výběr jazyka

cs / en

 

Blíží se deadline pro přihlášení do Model Young Package 2022

hlavicka

Přihlašte váš obal jídla do soutěže obalového designu, zbývá už jen pár dní. Termín odevzdání modelů obalů je 11. května 2022. Letošní téma Food Is... fantazii meze neklade − navrhněte obal pro oblíbené jídlo, vytvořte udržitelnější obal na jídlo s sebou, zabalte nápoj, sladkost nebo třeba pamlsky pro domácí mazlíčky!

Model Young Package oslavuje kreativitu, inovaci a udržitelnost v obalovém designu. Ten nejlepší soutěžní prototyp může vyhrát až 2 500 EUR a třítýdenní honorovanou stáž v Inovačním centru Model Group. Výsledky soutěže budou vyhlášeny v říjnu 2022 v Praze.


Neotálejte a registrujte svůj soutěžní prototyp vyplněním registračního formuláře na stránkách https://bit.ly/myp-2022-cz

 

head1200x800

 

Do soutěže budou přijaty práce účastníků, kteří se zaregistrovali přes online registrační formulář na webu soutěže a zaslali nebo osobně odevzdali svou práci organizátorovi. Soutěžní práce musí být podány k poštovní přepravě nejpozději v den uzávěrky soutěže, tj. 11. května 2022 (rozhoduje datum otisku podacího razítka pošty nebo držitele poštovní licence).

Více informací najdete zde.


Komentáře k článku





Osobní údaje, které zde uvádíte, budou použity pouze pro účely této diskuze na blogu font.cz.