Font

hw & sw

Výběr jazyka

cs / en

 

Tiskárna Durst Rho 320R se stala produktem roku 2008

Tiskárna Durst Rho 320R v americké Atlantě na eventu SGIA (Specialty Graphics Imaging Association) 2008 obdržela titul “Produkt roku 2008” v kategorii velkoformátových UV rolových tiskáren. Tato šestibarevná tiskárna s rozlišením 600 dpi získala porotu senzační kvalitou tisku.

Posuzování kvality tisku bylo prováděno na výtisku standardizovaného obrázku a porota posuzovala kvalitu barevného podání, čistotu textu a intenzitu barev. Model Durst Rho 320 R přitom je produkční průmyslový stroj s pracovní šířkou 3,2 metru a výkonem 130 m2/hod. Tajemství vysoké kvality je ukryto nejenom v patentovaných piezoelektrických tiskových hlavách Quadro-Array, ale i v unikátním systému magnetického pohonu vozíku s tiskovými hlavami a UV lampami. Osm tiskových hlav dávkuje speciální vysoce pigmentované inkousty Durst’s UV-Roll Ink, které byly vyvinuty pro potisk flexibilních médií.


Komentáře k článku

9. 12. 2008 14:19 Skákala

Míšo: Ty se teda umíš nechat popotáhnout na vařené nudli teda :-D
Lukáši: Skvělý! I Schwarzenberg by ti teď záviděl.

9. 12. 2008 08:39 Michal

To beru :)

8. 12. 2008 23:52 Lukas Veverka

Je dost pravdepodobne ze existuji psychotropni latky ktere zpusobuji paranoidni stavy z ajejichz dusledky se pak jeji uzivatele musi omluvit. :)

8. 12. 2008 22:51 Michal

Lukaši, asi jste mel spatny den, ale kdyz si muj prispevek prectete jeste jednou a to bez vasi spatne nalady, mozna zjistite, ze to nebyla vubec nejaka trapna poznamka, ale docela jednoducha otazka. Jen me proste zajima, zda-li font nekdy v budoucnu bude chtit mit tuto tiskarnu. Nevim co jste v mem prispevku nasel vy, ale podle toho co tady ctu, tak si asi myslite, ze jste jediny clovek, ktery cti NAS FONT. a vubec, vas sem se na nic neptal vy parazite! :)

8. 12. 2008 21:49 lukas veverka

to michal. to jsou trapne poznamky. i kdyby ji meli tak co je na tom spatneho. fakt uz me nebavi tu porad cist prispevky ktere font neustale z neceho obvinuji. podle me se font o neco snazi, a viditelnym zpusobem zvysuje kvalitu naseho oboru. jestli vam na tom neco vadi tak si chodte na idnes diskuze. urazet nebo navazet se do neceho jako je font je trapne a hlavne pokrytecke.

8. 12. 2008 21:13 Michal

Fonte, bude mit tuto tiskarnu i vase tiskarna? :)




Osobní údaje, které zde uvádíte, budou použity pouze pro účely této diskuze na blogu font.cz.