Font

design

Výběr jazyka

cs / en

 

Last Call – Národní cena za studentský design 2016

Blíží se termín registrace do Národní ceny za studentský design 2016 pro obory vizuální komunikace 23. 6. 2016. Nenechávejte přihlášení na poslední noc, systém přihlašování se může přehltit a nahrávání se bude komplikovat!

Postup při přihlašování:

1.    Zjistěte, zda vám na registrační poplatek přispěje škola/ateliér (některé školy platí plnou částku, jiné její polovinu, některé školy studentům nepřispívají). Pokud poplatek platíte sami, uveďte jako osobu odpovědnou za fakturaci svoje jméno.

2.    O co se soutěží se dovíte zde a zde.

3.    Nahrajete všechny požadované údaje a obrazovou dokumentaci na www.studentskydesign.cz (viz přiložený Průvodce).

4.    V prvním červencovém týdnu dostanete z Design Cabinetu CZ registrační číslo a současně fakturu k zaplacení registračního poplatku. V případě, že registrační poplatek platí škola, dostane fakturu škola.

5.    Na konci prázdnin se na www.designcabinet.cz, www.studentskydesign.cz dovíte, kdo postoupil do nominací. Těm, jejichž práce se dostaly do nominací zašle informační e-mail Design Cabinet CZ, sledujte proto poštu!

6.    Nominované práce budou posuzovány mezinárodní porotou na počátku září v Moravské galerii v Brně, proto k doručení prací do Brna vyzve Moravská galerie!

Pokud byste měli technické problémy s nahráváním, obraťte se na MgA. Lucii Kaslovou: lucia.kaslova@volny.cz 

Na vaše práce se těší

Design Cabinet CZ
Moravská galerie v Brně
Slovenské centrum dizajnu  

www.designcabinet.cz

www.studentskydesign.cz

www.moravska-galerie.cz

www.scd.sk


Komentáře k článku





Osobní údaje, které zde uvádíte, budou použity pouze pro účely této diskuze na blogu font.cz.